Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas(HACCP) vadība (20. jūlijs - 28. jūlijs)
Dažādi | Rīga
31.05.2011, 10:51
Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas(HACCP) vadība (20. jūlijs - 28. jūlijs)
Jūsu ieguvums: Zināšanas un prasmes, lai efektīvi varētu veikt un vadīt pārtikas aprites ķēdes uzņēmumu (ieguve, pārstrāde, uzglabāšana, vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, sabiedriskā ēdināšana) pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas izstrādi un uzturēšanu atbilstoši normatīvo aktu un starptautisko standartu noteiktajām prasībām (vadlīnijām).
Programmas saturs: - Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas (HACCP/Paškontroles) sistēma; - HACCP sistēmas izstrādāšanas posmi un raksturīgākās rīcības; - HACCP sistēmas audits; - HACCP sistēmas dokumentācijas izstrādāšana.
Mācību ilgums: 40 stundas (t.sk. 24 stundas praktiskās nodarbības)